Makotokai Karate & Tai Chi
Velg en side

TILBUDET VÅRT

Trondheim Karateklubb holder til i egne lokaler som vi disponerer hele året. Vi har et tilbud til alle aldersgrupper fra 6/7 år og opp til 70+. Her har vi ‘internal Martial Art’ som Tai Chi og ‘external Martial Art’ som Karate. Nye medlemmer for karate tar vi inn i månedsskiftet august/september og i starten av januar. For Tai Chi har vi et løpende opptak, men hovedopptak på samme tider som karate   Vi kan tilby trening i et godt og sosialt og trygt miljø til hyggelige priser.

Opptak av medlemmer


Hvis du har trent kampsport tidligere, kan du bare møte opp på trening for prøvetimer. Benytt sjansen til å prøve en svært morsom og effektiv stilart. Les mer om hva vi kan tilby

Hvordan bli medlem?

Her kan du søke om medlemskap i klubben

Priser

Viser priser for de ulike medlemskapstypene

Hva inngår i medlemsskapet?

Oversikt over hva du tilbys som medlem

Hva mener våre medlemmer om klubben?

«Les her hva noen av våre medlemmer mener om klubben»

Mentale fordeler ved å trene kampsport

Amerikansk artikkel som forteller om mentale fordeler ved å trene kampsport
Vektrom åpent 6 dager i uken (man-lør)
Stor treningssal på 200m2 m/mye utstyr
Sosialt rom m/TV, Internet og mulighet for å få seg en kopp kaffe for de som venter

Priser

For Tai Chi kan du betale for et semester. Ved valg av semesteravgift betales denne på portalen deltaker.no og vil variere litt avhengig av lengden på semesteret Medlemsavgiften innbefatter også kontingent til: Norges Kampsportforbund (forsikring, konkurranse/kurstilbud). Denne er på mellom 115-200,- pr. år avhengig av om du er over eller under 12 år. Inkludert er også medlemskap i Makotokai International og Makotokai Norway.

Deretter gjelder følgende priser (fastsatt på årsmøtet 16.mars 2016): 

Voksen

12 mnd avtalegiro
Kr340/mnd
  • F.o.m 17 år Gjelder både Karate og Tai Chi +Inkluderer medlemskap i Kampsportforbundet, medlemskap i Makotokai, egen profil for test av slag og spark med Powercube
Karate Når du begynner å trene, kan du velge om du vil ha en oppstartspakke (gjelder kun Makotokai Karate). Denne koster 950,- og inkluderer:

  • Drakt og belte
  • 1 måneds gratis trening i tillegg til oppstartsmåneden (jan/feb eller sep/okt)
  • 25% rabatt for familiemedlemmer
  • 25% rabatt for studenter m/betalt semesteravgift
Tai Chi Når du begynner å trene, kan du velge om du vil betale for et semester eller melde deg inn i klubben. Ved innmelding dekker dette:

  • Medlemskap i Kampsportforbundet og Makotokai
  • Gratis trening i oppstartsmåned (ved medlemskap)

Semesterbetaling

Dette gjelder for nye Tai Chi elever

Regler for utmelding: En kontrakt som er tegnet for hhv 6 eller 12 måneder må uansett fullføres før utmelding kan skje. Ved  utmelding etter første kontraktperiode gjelder utmeldingsmåneden + to måneder. Utmelding skal skje skriftlig til klubben på klubbens mailadresse. Husk å ta med tlf.nr!

PRØV OSS!

Kom i form på en spennende, lærerik og effektiv måte