Tilbudet vårt

Trondheim Karateklubb holder til i egne lokaler som vi disponerer hele året. Vi har et tilbud til alle aldersgrupper fra 6/7 år og opp til 90 (Tai Chi for seniorer). Her har vi ‘internal Martial Art’ som Tai Chi og ‘external Martial Art’ som Karate. Nye medlemmer for karate tar vi inn i månedsskiftet august/september og i starten av januar. For Tai Chi har vi et løpende opptak, men hovedopptak på samme tider som karate   Vi kan tilby trening i et godt og sosialt, trygt miljø.

Opptak av nye medlemmer

Vi tar inn nye medlemmer mandag 28.august og onsdag 30.august kl.18:00 begge dager. Har du kampsporterfaring fra før, kan du bare møte opp på trening. Benytt sjansen til å prøve en særdeles morsom stilart. Les mer om hva vi kan tilby

Hvordan bli medlem?

Her kan du registrere deg helt uforpliktende

Hva sier våre medlemmer?

«Hver måned forteller et av våre medlemmer hva de synes om klubben, treningen og det sosiale miljøet. Les mer om hva de sier»

Makotokai Karate

Tai Chi

 

Tilbud Inkludert/ tillegg
Karate (Makotokai)  
Tai Chi (Makotokai – Yang stil)  
Vektrom  
Badstu  
Sosialt rom m/internet  
Sosiale arrangement Subsidiert
Konkurranser Dekker startkontingent, subsidierer reisekost
Treningssamlinger Tillegg
Personlig trener Tillegg
Personlig kostveiledning Tillegg

Priser

For Tai Chi kan du betale for et semester. Ved valg av semesteravgift betales denne på portalen deltaker.no og vil variere litt avhengig av lengden på semesteret Medlemsavgiften innbefatter også kontingent til (Karate og Tai Chi): Norges Kampsportforbund (forsikring, konkurranse/kurstilbud) Denne er på mellom 115-200,- pr. år avhengig av om du er over eller under 12 år. I tillegg vil alle medlemmer få tilgang til den mest omfattende pensumportal som noensinne er laget. Her vil du få tilgang til masse videoer om teknikker, treningsmetoder og Kataer (høst 2016).

Deretter gjelder følgende priser (fastsatt på årsmøtet 16.mars 2016): 

Barn

6 mnd avtalegiro
Kr255/mnd
  • F.o.m 7 år Unntak kan gjøres
  • Inkluderer pensumhefte for graderinger
Uforpliktende registrering

Voksen

12 mnd avtalegiro
Kr340/mnd
  • F.o.m 17 år Gjelder både Karate og Tai Chi
  • Inkluderer omfattende webportal med videoer for pensum og treningsmetoder
Uforpliktende registrering

Karate Når du begynner å trene, kan du velge om du vil ha en oppstartspakke (gjelder kun Makotokai Karate). Denne koster 950,- og inkluderer:

  • Drakt og belte
  • 1 måneds gratis trening i tillegg til oppstartsmåneden (jan/feb eller sep/okt)
  • 25% rabatt for familiemedlemmer

Tai Chi Når du begynner å trene, kan du velge om du vil betale for et semester eller melde deg inn i klubben. Ved innmelding dekker dette:

  • Første års medlemsskap i portal for Makotokai (pensum, videoer, forklaringer)
  • Gratis trening i oppstartsmåned (ved medlemskap)

Regler for utmelding: En kontrakt som er tegnet for hhv 6 eller 12 måneder må uansett fullføres før utmelding kan skje. Ved  utmelding etter første kontraktperiode gjelder utmeldingsmåneden + to måneder. Utmelding skal skje skriftlig til klubben på klubbens mailadresse. Husk å ta med tlf.nr!