Makotokai Karate & Taiji }
Trondheim Karateklubb | Makotokai Karate & Taiji
I gode hender gjennom snart 50 år (1975-2024)

E-post: post@trondheimkarate.no, Mobil: +47 97611706

BLI MEDLEM!

VÅR HOVEDINSTRUKTØR

Vi har gjennom klubbens snart 50-årige historie, benyttet en rekke utenlandske instruktører. Tidligere var vi mer bundet av hvem vi kunne invitere ut i fra internasjonal stilartstilknytning. Nå trener vi Makotokai og benytter Paolo Bolaffio 9.dan (grunnlegger av stilarten) som vår hovedinstruktør.

 Paolo Bolaffio 9.dan -  Vår Italienske hovedinstruktør, bosatt i Trieste i Italia
Soke (Soke = Grunnlegger av en stilart) Paolo Bolaffio 9.dan instruerte første gang i Trondheim i April 2013. Han er også hovedinstruktør på den faste Gran Canaria leiren i mai hvert år. Det er sjelden en instruktør får så gode tilbakemeldinger som Bolaffio sensei. Han er i en helt egen divisjon, men med en ydmykhet som du skal lete lenge etter. Et særtegn på hans instruktørstil, er å bruke mye humor. Dette er en instruktør som har et meget bredt spekter å spille på (KarateTaiji ChuanQI GONGPa Kwa ChangPing CiTicao Gong). Han har trent under en kinesisk stormester i 28 år og har tilegnet seg kunnskap som få om noen andre vestlige instruktører har gjort. Han er også President i World Karate & Martial Art Organisation (WKMO).
From Wikipedia, the free encyclopedia:“Makoto (まこと, マコト?) is a unisex Japanese given name although it is more commonly used by males.As a noun, Makoto means “sincerity” (誠) or “truth” (真).”Hva er Makotokai Karate-Do?

Les mer om Paolo Bolaffio på Makotokai.com

Egen kanal på Youtube

Facebooksiden til Paolo Bolaffio


 

Paolo Bolaffio 9.dan

Your tooltip content goes here

President i WKMO

Your tooltip content goes here

Kontakt
close slider

    825Følgere
    22Følgere
    445Følgere
    568Følgere