Makotokai Karate & Tai Chi
Velg en side
Navn Thor Egil Naas
Alder 55
Yrke Driver eget transport og flyttefirma
Verv i klubben Vanlig medlem
Hvor lenge har du trent Karate/Tai chi? (Ta gjerne med historien dersom du har hatt pause og så begynt igjen) Siden 1978
Hvordan ble du kjent med Trondheim Karateklubb? Gjennom en venn, Torkil Hansen
Hvilke ambisjoner og framtidsutsikter har du med din trening i Trondheim Karateklubb? Holde meg i god form fremover.
Dersom du skal overtale en venn til å bli med å trene hos oss, hvordan vil du reklamere for klubben? Beste kampsportalternativ dersom du ikke liker bryting og Judo. Forteller videre om den gode treningen som er bra fysisk og mentalt. Forteller om gode venner i klubben og fleksibilitet i forhold til ambisjoner. Gode instruktører og en svært god og moderne stilart.
Hva liker du best med klubben? Makotokai
Trener du noe annet ved siden av klubbtreningen? Stikker en sjelden gang innom Kickboksingklubben for å sparre litt, men har mindre behov for det nå etter at vi startet med Makotokai.
Ordet er fritt Svært givende trening som hjelper til med å holde min rygg bra. Har gammelt brudd i rygg som blir smertefullt uten trening. Jeg har trent flere typer kampsport og mener at Makotokai inneholder det beste fra alle. Det er en moderne kampsport som er et topp alternativ til Boksing, Kickboksing, MMA, og Muai Thai. Jeg er meget imponert over at vi blir oppfordret til å spørre hvorfor!! Og at vi får gode fornuftige svar.

Tidligere profiler

Sommerprofilen 2020

Sommerprofilen 2020

Jeg sitter alltid igjen med en god følelse etter trening. Trondheim Karateklubb har et godt og inkluderende treningsmiljø med engasjerte og erfarne instruktører.

Månedens profil for desember 2018 – Bryn Dawson

Månedens profil for desember 2018 – Bryn Dawson

Jeg begynte karate når flyttet til Trondheim fra England for cirka fire år siden. Jeg vil lære og bli bedre i karate og målet mitt er å komme til svart belte. Jeg vil også lære å forsvare meg selv.

PRØV OSS!

Kom i form på en spennende, lærerik og effektiv måte