Makotokai Karate & Taiji }
Trondheim Karateklubb | Makotokai Karate & Taiji
I gode hender gjennom snart 50 år (1975-2024)

E-post: post@trondheimkarate.no, Mobil: +47 97611706

Av: Pål Erik
Publisert: 1. mars 2016
Månedens profil mars 2016 Knut Selliseth
Navn Knut Selliseth
Alder 54
Yrke Konsulent
Verv i klubben Vanlig medlem
Hvor lenge har du trent Karate/Tai chi? (Ta gjerne med historien dersom du har hatt pause og så begynt igjen) Siden 1978. Jeg var ganske aktiv de første ca 25 årene. Konkurerte på klubb og landslag i omtrent 10 år. Instruerte i omtrent 15, og var dommer i litt over 25 år. Hadde administrative verv i klubb og krets i de samme periodene. De senere årene har jeg trent mer sporadisk, men etter at klubben skiftet stilart har det blitt mer jevnt igjen.
Hvordan ble du kjent med Trondheim Karateklubb? Min fetter Bjørn trente der et halvt års tid før jeg begynte. Han flyttet og sluttet med det samme jeg begynte.
Hvilke ambisjoner og framtidsutsikter har du med din trening i Trondheim Karateklubb? Lære mer Makotokai, og holde meg i form.
Dersom du skal overtale en venn til å bli med å trene hos oss, hvordan vil du reklamere for klubben? Variert og god trening for kropp og sinn. Dyktige og engasjerte instruktører som underviser selvforsvar som virker i et godt miljø.
Hva liker du best med klubben? Makotokai instruert av inspirerte og engasjerte instruktører, samt å trene sammen med gamle venner i et godt miljø.
Trener du noe annet ved siden av klubbtreningen? Trener litt på treningssenter (vekter og spinning) og er på ski om vinteren.
Ordet er fritt Jeg er imponert over Makotokai, både som stilart og over instruktørene klubben henter til samlinger. Stilarten er moderne og gjennomtenkt og henter det beste fra mange kampformer. I tillegg føles treningen bra for kroppen sammenlignet med ting jeg har trent før.

Tidligere profiler

Månedens profil for november 2020

Månedens profil for november 2020

Makotokai er etter min mening en av de mest spennende stilarter som eksisterer. En moderne kampsport med fullkontakt karate og et høyt fokus på effektive teknikker. Her får man alt man måtte ønske av en kampsport og det er super trening for både kropp og sinn.

Sommerprofilen 2020

Sommerprofilen 2020

Jeg sitter alltid igjen med en god følelse etter trening. Trondheim Karateklubb har et godt og inkluderende treningsmiljø med engasjerte og erfarne instruktører.

825Følgere
22Følgere
445Følgere
568Følgere