Makotokai Karate & Taiji }
Trondheim Karateklubb | Makotokai Karate & Taiji
I gode hender gjennom snart 50 år (1975-2024)

E-post: post@trondheimkarate.no, Mobil: +47 97611706

Av: Pål Erik
Publisert: 1. februar 2020
Månedens profil for Februar 2020 Andreas Kolsvik
Navn:
Andreas Kolsvik

 

Alder:
35

E-post:
a_kolsvik@hotmail.com

Yrke
Kiropraktor

Hvilken måned skal du være månedens profil?
Februar

Verv i klubben
Vanlig medlem

Hva trener du i klubben?
Begge deler

Hvor lenge har du trent karate/tai chi? (Ta gjerne med historien dersom du har hatt pause for så å begynt igjen)
Begynte i januar 2019, men etter et flott halvår ble det pause pga. at jeg ble far for 2. gang. Har kommet igang igjen nå.

Hvordan ble du kjent med Trondheim Karateklubb?
Tilfeldig. Har hatt et ønske om å trene karate i mange år, men først nå at det passet seg slik og jeg valgte Trondheim karateklubb fordi jeg likte verdiene deres og så passet det fint i forhold til hvor jeg bor.

Hvilke ambisjoner og fremtidsutsikter har du med din trening i klubben?
Jeg ser for meg at dette er noe jeg kan og bør holde på med så lenge jeg lever. Gjennom karate og taichi får vi trent stabilitet, styrke, balanse, koordinasjon og eksplosivitet. Som kiropraktor jobber jeg daglig med utfordringer innen fysisk helse og jeg er sikker på at alle hadde hatt en mer velfungerende kropp med denne typen trening jevnlig.

Dersom du skal overtale en venn til å bli med å trene hos oss, hvordan vil du reklamere for klubben?
Det kommer an på personlighet, alder og interesser. For den som liker fart og spenning ville jeg fremhevet kumite, for den som er glad i dans ville jeg snakket om kata og for den litt eldre som har diverse fysiske utfordringer ville jeg ha pratet om balanse og stabilitet.

Hva liker du best med klubben?
Inkludering. Jeg opplever at uansett om jeg trener med nybegynnere eller de som har trent i mange år så er alle like hyggelige og hjelpsomme og det er veldig god tilpassning til nivåen man innehar, samtidig som vi hele tiden får nye utfordringer.

Trener du noe annet ved siden av klubbtreningen?
Jeg er mye ut på tur, i fjellet, på sykkel med sykkelvogn og telt, på ski og i marka. Med små barn tilpasses det mye rundt deres behov og ferdighetsnivå.

Ordet er fritt
I Trondheim Karateklubb har jeg følt meg velkommen siden første gang og selv etter 6mnd borte ble jeg møtte av bare blide fjes som ønsket meg velkommen tilbake. Jeg går rundt og gleder meg til hver trening og det er en god følelse å ha.

Tidligere profiler

Tidslinje

Månedens profil for november 2020

04/112020

Makotokai er etter min mening en av de mest spennende stilarter som eksisterer. En moderne kampsport med fullkontakt karate og et høyt fokus på effektive teknikker. Her får man alt man måtte ønske av en kampsport og det er super trening for både kropp og sinn.

Sommerprofilen 2020

05/072020

Jeg sitter alltid igjen med en god følelse etter trening. Trondheim Karateklubb har et godt og inkluderende treningsmiljø med engasjerte og erfarne instruktører.

Månedens profil for Mars 2020 Grethe Mari Olsen

01/032020

Både tai chi og karate er kjempebra trening for kropp og hode. Treningene er varierte og morsomme, og man blir godt tatt vare på av trenere så vel som andre klubbmedlemmer.

Månedens profil for Februar 2020 Andreas Kolsvik

01/022020

Som kiropraktor jobber jeg daglig med utfordringer innen fysisk helse og jeg er sikker på at alle hadde hatt en mer velfungerende kropp med denne typen trening jevnlig.

Månedens profil for januar 2020 Marie Alice Gullsvåg

01/012020

Jeg ønsker å fortsette trene slik at jeg kan bli så god som mulig. Ønsker meg svart belte. Kanskje jeg også en gang kan bli barnetrener.

Månedens profil for desember 2019 Ylva Marie Volent

01/122019

Jeg hadde lyst til å begynne med kampsport så pappa tok meg med til Trondheim karate klubb for å sjekke det ut. Jeg liker å trene og har som mål å få svart belte

Månedens profil for november 2019 Angelica Kaspara Severinsen

02/112019

Jeg trener for å få bedre selvtillit og jeg vil veldig gjerne prøve å få svart belte. Jeg liker alle folkene og trenerne og jeg har fått flere nye venner der

Månedens profil for august_september 2019 Roy Steiring

11/082019

Overgangen til Makotokai er den største endringen vi har gjort og etter min mening ett lykkelig valg for oss. Samtidig med denne endringen startet jeg også å trene Tai Chi.

Månedens profil for februar 2019 – Abdelhak Mustafa Benyahia

01/022019

Etter å begynt i klubben har jeg truffet mange flotte folk. Og ser fram til hver trening

Månedens profil for Januar 2019 – Idar Tiller

02/012019

Jeg synes det er veldig bra trenere. Treningene er morsomme.

Månedens profil for desember 2018 – Bryn Dawson

02/122018

Jeg begynte karate når flyttet til Trondheim fra England for cirka fire år siden. Jeg vil lære og bli bedre i karate og målet mitt er å komme til svart belte. Jeg vil også lære å forsvare meg selv.

Månedens profil for november 2018 – Lars tronvold

01/112018

Det er et veldig godt treningsmiljø, og som trener trives jeg veldig godt. Artig med en god blanding seriøsitet og humor.

Månedens profil for oktober 2018 – Maria Jose

01/102018

Før jeg kom til Trondheim hadde jeg praktisert Tai Chi i flere år hjemme i Spania. Da jeg flyttet til Trondheim, ville jeg fortsette å trene, så jeg leita på nett etter et sted hvor jeg kunne trene Tai Chi.

Sommerens profil 2018 – Atle Hybertsen

01/062018

Startet i klubben høsten 2008, og har trent kontinuerlig siden den tid.. Trondheim karateklubb har gitt meg mange fine og utfordrende stunder igjennom årene som vil bli husket i lang tid framover. Og jeg ser fram til enda flere minner.

Månedens profil mai 2018 – Karina Hanebo

01/052018

Nydelig miljø Trivelige folk Supre trenere Allsidig treningsform som utfordrer både styrke, utholdenhet, fleksibilitet og koordinasjon Passer for hele familien Det er «skit artig»!!!  

Månedens profil for April 2018 – (anonymisert)

01/042018

Jeg skal bli verdensmester! (Hvis ikke verdensmester, så ihvertfall norgesmester.). Det veldig artig å trene karate i Trondheim Karateklubb. Her får du lære mange tips og triks for å kunne forsvare deg på en god måte og hjelpe folk hvis de trenger det.

Månedens profil for mars 2018 – Leander Brøndbo

02/032018

Jeg har trent karate i litt over et år nå. Jeg gikk på Taekwondoe før men det funket ikke helt.  Jeg vil si at Karate er en god måte å bruke kroppen på og du lærer deg nye selvforsvars teknikker som du kan ha bruk for videre i livet hvis du…Les mer...

Månedens profil for februar 2018 – Tuva Hoem

08/022018

Jeg synes trenerne er så flinke. Hehe høres litt klisje ut, men de er ordentlig flinke. De hjelper alle, og da mener jeg alle. Det er ikke sånn at de overser noen sånn at man har de som har stor utvikling og er veldig gode, mens man har noen andre…Les mer...

Månedens profil Januar 2018 – Runar Anderstuen

02/012018

“Absorb what is useful, discard what is useless and add what is specifically your own” - Bruce Lee

Månedens profil Desember 2017 – Marthe Marken Kristiansen

01/122017

Mine ambisjoner er å ha det gøy på trening, og jeg ønsker å lære meg selvforsvar. At det er artige og lærerike treninger, at trenerne har et godt humør og de et alltid hjelpsomme. Treningene er veldig morsomme og de gir meg godt humør.

Månedens profil november 2017 – Frank Maaø

02/112017

Det beste med klubben er at vi er en romslig gjeng med godt humør. En treningssamling med vår nye hovedinstruktør, Paolo Bolaffio, anbefales på det sterkeste.

Månedens profil for oktober 2017 – Hanne Louise Moe

01/102017

Veldig godt sosialt miljø i klubben, veldig trivelige folk! Trening som er artig og variert, bra for både hode og kropp. Nyttig å kunne selvforsvar uansett kjønn og alder. Jeg blir i godt humør av treningene, de gir meg masse energi og overskudd..

Månedens profil september 2017 – Håkon Andreas Landsend Monsen

31/082017

Jeg ønsker å bli bedre og bedre måned for måned. Jeg jakter på godfølelsen som kommer ved å registrere og oppleve egen utvikling; for eksempel at jeg kan sparke høyere enn tidligere eller at jeg har mer kontroll under sparringsøvelsene enn tidligere. Slik mestringsfølelse kommer med dedikasjon over tid, og…Les mer...

Sommerprofilen 2017 – Aurora Bolme

14/062017

Begynn på karate fordi vi har dyktige trenere og det er veldig gøy. Hvis du er sur før du drar på trening kan jeg garantere at når du kommer til bake har du glemt grunnen til at du var sur. Begynn på karate fordi det er gøy og du lærer…Les mer...

Månedens profil april 2017 – Nikolai Rushfeldt

01/042017

Jeg ønsker å lære selvforsvar og bli sterk i kroppen. Jeg trener mot svart, men må først få brunt med 2 og så 3 streker. Det er veldig hyggelige medlemmer og mye humor. Trenger ikke være redd for å spørre om du ikke forstår noe.

Månedens profil mars 2017 – Christina Hanebo

03/032017

Det er kjempebra og artig trening! Det er supersosialt og alle i klubben er skikkelig greie! Det er en av få klubber som trener stilarten Makotokai som jeg synes er en artig stilart. Det er morsomt å trene hos dere for vi lærer mye nytt hele tiden. Trenerne er fantastiske…Les mer...

Månedens profil februar 2017 Vigdis Lien

01/022017

I min framtid i klubben håper jeg på å bli bedre i både Karate og Tai Chi slik at jeg kan hjelpe andre å bli glad i kampsport."Bli med å tren i vår flotte klubb. Vi har et godt sosialt og inkluderende miljø hvor du får hjelp og veiledning med…Les mer...

Månedens profil januar 2017 Hans Smulders

01/012017

Har trent Tai Chi i 2 år. Begynte etter en helgsamling og Tai Chi traff meg rett i hjertet.Det er flere ting jeg liker med klubben. Klubben har dyktige instruktører og en inkluderende , sosial profil. Seriøs trening med rom for det uhøytidelige!

Månedens profil desember 2016 Vilde Holmqvist

01/122016

Trondheim karateklubb har et godt treningsmiljø og gode trenere. Du kan trene karate, tai chi eller begge deler. Begynn på karate, det er lærerikt og veldig gøy!

Månedens profil november 2016 Marc Dhainaut

01/112016

Først ville jeg fremme kvalitet på hovedinstruktørene. Høyt teknisk nivå og veldig gode pedagoger. Jeg ville også promotere karate stilarten vi trener på: Makotokai. Vi oppdager stadig noe nytt som gjør vår karate mer effektiv og mer riktig for kroppen. Til slutt og ikke minst, vil jeg fremme den gode…Les mer...

Månedens profil oktober 2016 Selma Stokholm

01/102016

Jeg er glad i å trene karate, spesielt nå som vi har byttet til Makotokai. Makotokai passer bedre for meg enn det Shotokan gjorde, og det er noe jeg ønsker å holde på med så lenge jeg kan.

Månedens profil september 2016 Stian Tronvold

01/092016

Jeg liker godt å trene karate fordi det er mange hyggelige treningskamerater og trenere. Vi har flere samlinger hvert år, og da får vi også bli kjent med andre utøvere fra andre steder i Norge. Det er også mange treningsmuligheter hver dag, til og med på lørdager.

Månedens profil august 2016 Svanhild Sunde

01/082016

Et annerledes treningssted, med et helt spesielt faglig og sosialt miljø. Det er Trondheim Karateklubb Etter mange år i utlandet var det menneskene og det sosiale miljøet som fikk meg tilbake i klubben. Idag skiller klubben seg ut med et svært høy kompetanse, både på kampsport men også på trening…Les mer...

Månedens profil for Juli 2016 Kenneth Laugen

01/072016

Etter å ha vært innom andre former for kampsport var jeg i tvil om hvor jeg skulle ta opp tråden hen, jeg ble introdusert for Makotokai og har ikke angret en dag. Fokuset på å skyve egoet til side, og vokse i takt med lærdom og våre medstudenter vil jeg betegne…Les mer...

Månedens profil for Juni 2016 Faris Issa

01/062016

Jeg liker stilarten vi trener og kamptreningene. Medlemmer i klubben er veldig hyggelig og hjelper hverandre.

Månedens profil mai 2016 Silje Marie Dalsaune

01/052016

Det er kjempegøy å trene karate i Trondheim Karateklubb. Det er snille og flinke trenere og hyggelige medlemmer.

Månedens profil april 2016 Ragnhild Østbye

01/042016

Jeg ville trekke fram det gode miljøet blant medlemmene og trenerne, svært inspirerende og allsidig trening for kropp og sinn, styrking av selvtillit når det gjelder å kunne forsvare seg eller håndtere uforutsette ting er tre vesentlige faktorer.

Månedens profil mars 2016 Knut Selliseth

01/032016

Jeg er imponert over Makotokai, både som stilart og over instruktørene klubben henter til samlinger. Stilarten er moderne og gjennomtenkt og henter det beste fra mange kampformer. I tillegg føles treningen bra for kroppen sammenlignet med ting jeg har trent før.

Månedens profil februar 2016 Thor Egil Naas

01/022016

Svært givende trening som hjelper til med å holde min rygg bra. Har gammelt brudd i rygg som blir smertefullt uten trening. Jeg har trent flere typer kampsport og mener at Makotokai inneholder det beste fra alle. Det er en moderne kampsport som er et topp alternativ til Boksing, Kickboksing, MMA,…Les mer...

825Følgere
22Følgere
445Følgere
568Følgere