Navn Roy Steiring
Alder 48
YrkeLærer Lærer
Verv i klubbenNe Instruktør
Hva trener du i klubben (Karate, Tai Chi, Begge deler) Begge deler
Hvor lenge har du trent Karate/Tai chi? (Ta gjerne med historien dersom du har hatt pause og så begynt igjen) Jeg er vel i gang med mitt 14 år med trening i Trondheim Karateklubb. For meg startet det med Karate, i en annen stilart enn den vi trener i dag. Overgangen til Makotokai er den største endringen vi har gjort og etter min mening ett lykkelig valg for oss. Samtidig med denne endringen startet jeg også å trene Tai Chi.
Hvordan ble du kjent med Trondheim Karateklubb? Det var min gode venn Tore Roald som fikk meg til å starte med karate.
Hvilke ambisjoner og framtidsutsikter har du med din trening i Trondheim Karateklubb? Utgangspunktet for å trene var i starten å bli i bedre form og holde utfordringer med en kranglete rygg i sjakk. Dette er fremdeles en viktig ambisjon. 
Som trener og deltaker i Shin Etai, for Trondheim Karateklubb, ønsker jeg å bidra til at alle som kommer på treningene får hjelp til egen utvikling. 
For egen del ønsker jeg å lære så mye jeg kan av alle menneskene i vår organisasjon. 
Jeg har fremdeles mye å lære.
Dersom du skal overtale en venn til å bli med å trene hos oss, hvordan vil du reklamere for klubben? Har du lyst til å trene kampkunst, uansett ambisjonsnivå, er Trondheim Karate klubb et godt sted å trene. Instruktører og medelever skaper et godt miljø for å sikre god progresjon.
Hva liker du best ved Karate/tai Chi treningen? Klubben vår har et godt miljø hvor det plass for alle. Det er en fin blanding av mennesker som tilfører klubben godt treningsmiljø og godt humør.
Trener du noe annet ved siden av klubbtreningen? Nei.
Jeg trener vanligvis 5 - 6 ganger i klubben vår.
Ordet er fritt Tren Karate og Tai Chi eller bare en av delene.

Tidligere profiler

Tidslinje

Månedens profil for februar 2019 – Abdelhak Mustafa Benyahia

01/02/2019

Etter å begynt i klubben har jeg truffet mange flotte folk. Og ser fram til hver trening

Månedens profil Januar 2019 – Idar Tiller

02/01/2019

Jeg synes det er veldig bra trenere. Treningene er morsomme.

Månedens profil for desember 2018 – Bryn Dawson

02/12/2018

Jeg begynte karate når flyttet til Trondheim fra England for cirka fire år siden. Jeg vil lære og bli bedre i karate og målet mitt er å komme til svart belte. Jeg vil også lære å forsvare meg selv.

Månedens profil for november 2018 – Lars tronvold

01/11/2018

Det er et veldig godt treningsmiljø, og som trener trives jeg veldig godt. Artig med en god blanding seriøsitet og humor.

Sommerens profil 2018 – Atle Hybertsen

01/06/2018

Startet i klubben høsten 2008, og har trent kontinuerlig siden den tid.. Trondheim karateklubb har gitt meg mange fine og utfordrende stunder igjennom årene som vil bli husket i lang tid framover. Og jeg ser fram til enda flere minner.

Månedens profil mai 2018 – Karina Hanebo

01/05/2018

Nydelig miljø Trivelige folk Supre trenere Allsidig treningsform som utfordrer både styrke, utholdenhet, fleksibilitet og koordinasjon Passer for hele familien Det er «skit artig»!!!  

Månedens profil for April 2018 – (anonymisert)

01/04/2018

Jeg skal bli verdensmester! (Hvis ikke verdensmester, så ihvertfall norgesmester.). Det veldig artig å trene karate i Trondheim Karateklubb. Her får du lære mange tips og triks for å kunne forsvare deg på en god måte og hjelpe folk hvis de trenger det.

Månedens profil for mars 2018 – Leander Brøndbo

02/03/2018

Jeg har trent karate i litt over et år nå. Jeg gikk på Taekwondoe før men det funket ikke helt.  Jeg vil si at Karate er en god måte å bruke kroppen på og du lærer deg nye selvforsvars teknikker som du kan ha bruk for videre i livet hvis du…Les mer...

Månedens profil for februar 2018 – Tuva Hoem

08/02/2018

Jeg synes trenerne er så flinke. Hehe høres litt klisje ut, men de er ordentlig flinke. De hjelper alle, og da mener jeg alle. Det er ikke sånn at de overser noen sånn at man har de som har stor utvikling og er veldig gode, mens man har noen andre…Les mer...

Månedens profil Januar 2018 – Runar Anderstuen

02/01/2018

“Absorb what is useful, discard what is useless and add what is specifically your own” - Bruce Lee

Månedens profil Desember 2017 – Marthe Marken Kristiansen

01/12/2017

Mine ambisjoner er å ha det gøy på trening, og jeg ønsker å lære meg selvforsvar. At det er artige og lærerike treninger, at trenerne har et godt humør og de et alltid hjelpsomme. Treningene er veldig morsomme og de gir meg godt humør.

Månedens profil november 2017 – Frank Maaø

02/11/2017

Det beste med klubben er at vi er en romslig gjeng med godt humør. En treningssamling med vår nye hovedinstruktør, Paolo Bolaffio, anbefales på det sterkeste.

Månedens profil for oktober 2017 – Hanne Louise Moe

01/10/2017

Veldig godt sosialt miljø i klubben, veldig trivelige folk! Trening som er artig og variert, bra for både hode og kropp. Nyttig å kunne selvforsvar uansett kjønn og alder. Jeg blir i godt humør av treningene, de gir meg masse energi og overskudd..

Månedens profil september 2017 – Håkon Andreas Landsend Monsen

31/08/2017

Jeg ønsker å bli bedre og bedre måned for måned. Jeg jakter på godfølelsen som kommer ved å registrere og oppleve egen utvikling; for eksempel at jeg kan sparke høyere enn tidligere eller at jeg har mer kontroll under sparringsøvelsene enn tidligere. Slik mestringsfølelse kommer med dedikasjon over tid, og…Les mer...

Sommerprofilen 2017 – Aurora Bolme

14/06/2017

Begynn på karate fordi vi har dyktige trenere og det er veldig gøy. Hvis du er sur før du drar på trening kan jeg garantere at når du kommer til bake har du glemt grunnen til at du var sur. Begynn på karate fordi det er gøy og du lærer…Les mer...

Månedens profil april 2017 – Nikolai Rushfeldt

01/04/2017

Jeg ønsker å lære selvforsvar og bli sterk i kroppen. Jeg trener mot svart, men må først få brunt med 2 og så 3 streker. Det er veldig hyggelige medlemmer og mye humor. Trenger ikke være redd for å spørre om du ikke forstår noe.

Månedens profil mars 2017 – Christina Hanebo

03/03/2017

Det er kjempebra og artig trening! Det er supersosialt og alle i klubben er skikkelig greie! Det er en av få klubber som trener stilarten Makotokai som jeg synes er en artig stilart. Det er morsomt å trene hos dere for vi lærer mye nytt hele tiden. Trenerne er fantastiske…Les mer...

Månedens profil februar 2017 Vigdis Lien

01/02/2017

I min framtid i klubben håper jeg på å bli bedre i både Karate og Tai Chi slik at jeg kan hjelpe andre å bli glad i kampsport."Bli med å tren i vår flotte klubb. Vi har et godt sosialt og inkluderende miljø hvor du får hjelp og veiledning med…Les mer...

Månedens profil januar 2017 Hans Smulders

01/01/2017

Har trent Tai Chi i 2 år. Begynte etter en helgsamling og Tai Chi traff meg rett i hjertet.Det er flere ting jeg liker med klubben. Klubben har dyktige instruktører og en inkluderende , sosial profil. Seriøs trening med rom for det uhøytidelige!

Månedens profil desember 2016 Vilde Holmqvist

01/12/2016

Trondheim karateklubb har et godt treningsmiljø og gode trenere. Du kan trene karate, tai chi eller begge deler. Begynn på karate, det er lærerikt og veldig gøy!

Månedens profil november 2016 Marc Dhainaut

01/11/2016

Først ville jeg fremme kvalitet på hovedinstruktørene. Høyt teknisk nivå og veldig gode pedagoger. Jeg ville også promotere karate stilarten vi trener på: Makotokai. Vi oppdager stadig noe nytt som gjør vår karate mer effektiv og mer riktig for kroppen. Til slutt og ikke minst, vil jeg fremme den gode…Les mer...

Månedens profil oktober 2016 Selma Stokholm

01/10/2016

Jeg er glad i å trene karate, spesielt nå som vi har byttet til Makotokai. Makotokai passer bedre for meg enn det Shotokan gjorde, og det er noe jeg ønsker å holde på med så lenge jeg kan.

Månedens profil september 2016 Stian Tronvold

01/09/2016

Jeg liker godt å trene karate fordi det er mange hyggelige treningskamerater og trenere. Vi har flere samlinger hvert år, og da får vi også bli kjent med andre utøvere fra andre steder i Norge. Det er også mange treningsmuligheter hver dag, til og med på lørdager.

Månedens profil august 2016 Svanhild Sunde

01/08/2016

Et annerledes treningssted, med et helt spesielt faglig og sosialt miljø. Det er Trondheim Karateklubb Etter mange år i utlandet var det menneskene og det sosiale miljøet som fikk meg tilbake i klubben. Idag skiller klubben seg ut med et svært høy kompetanse, både på kampsport men også på trening…Les mer...

Månedens profil for Juli 2016 Kenneth Laugen

01/07/2016

Etter å ha vært innom andre former for kampsport var jeg i tvil om hvor jeg skulle ta opp tråden hen, jeg ble introdusert for Makotokai og har ikke angret en dag. Fokuset på å skyve egoet til side, og vokse i takt med lærdom og våre medstudenter vil jeg betegne…Les mer...

Månedens profil for Juni 2016 Faris Issa

01/06/2016

Jeg liker stilarten vi trener og kamptreningene. Medlemmer i klubben er veldig hyggelig og hjelper hverandre.

Månedens profil mai 2016 Silje Marie Dalsaune

01/05/2016

Det er kjempegøy å trene karate i Trondheim Karateklubb. Det er snille og flinke trenere og hyggelige medlemmer.

Månedens profil april 2016 Ragnhild Østbye

01/04/2016

Jeg ville trekke fram det gode miljøet blant medlemmene og trenerne, svært inspirerende og allsidig trening for kropp og sinn, styrking av selvtillit når det gjelder å kunne forsvare seg eller håndtere uforutsette ting er tre vesentlige faktorer.

Månedens profil mars 2016 Knut Selliseth

01/03/2016

Jeg er imponert over Makotokai, både som stilart og over instruktørene klubben henter til samlinger. Stilarten er moderne og gjennomtenkt og henter det beste fra mange kampformer. I tillegg føles treningen bra for kroppen sammenlignet med ting jeg har trent før.

Månedens profil februar 2016 Thor Egil Naas

01/02/2016

Svært givende trening som hjelper til med å holde min rygg bra. Har gammelt brudd i rygg som blir smertefullt uten trening. Jeg har trent flere typer kampsport og mener at Makotokai inneholder det beste fra alle. Det er en moderne kampsport som er et topp alternativ til Boksing, Kickboksing, MMA,…Les mer...