Makotokai Karate & Tai Chi
Det nærmer seg jul, og Trondheim Karateklubb har nå tatt juleferie. Det vil ikke bli noen organisert trening før i uke 2, bortsett fra for Tai Chi som vil ha siste trening før jul onsdag 19.desember. Om det blir noe juletrening vil det det annonseres på hjemmesida vår.
 
Mandag 7. og onsdag 9.januar, begge dager kl. 18.00, vil vi ha informasjonsmøter for nye medlemmer. Tirsdag 8.januar kl.17:30 vil være første trening for nybegynnere barn og torsdag 10.januar kl.18:30 for ungdom/ voksne. Første nybegynnertrening i Tai Chi vil være tirsdag 8.januar kl. 20:00, Minner om at du kan tjene noen kroner om du verver nye medlemmer til klubben vår!
 
Torsdag 24.januar kl. 17.30 - 18.30 vil vi avholde et medlemsmøte der vi ønsker at dere forteller oss hva dere forventer av klubben, hva vi kan bli bedre på, og hvilke ønsker dere har for framtida for klubben. Barnetreningen vil gå som normalt mens vi holder møtet i felleslokalene våre. Møtet vil være for foresatte og medlemmer, så møt opp og bli med og forme veien vår videre!
 
Minner til slutt om de kommende samlingene våre:
 
Åpen samling i Karate og Tai Chi 9-10.mars med Master Paolo Bolaffio 9.dan

PRØV OSS!

Kom i form på en spennende, lærerik og effektiv måte

Det er fortsatt mulig å benytte seg av gratis trening i september! Vi har spesielt gunstige avtaler for familier og studenter (25% rabatt)! Ved innmelding får du drakt, profil for Powerkube (hvor du kan teste både styrke, utholdenhet og reaksjon) og tilgang til passordbeskyttet side med videoer.Se nærmere på tilbudet