Makotokai Karate & Tai Chi }
Velg en side
God jul til gamle og nye medlemmer!
Publisert: 16. desember 2018
Av: Pål Erik
Det nærmer seg jul, og Trondheim Karateklubb har nå tatt juleferie. Det vil ikke bli noen organisert trening før i uke 2, bortsett fra for Tai Chi som vil ha siste trening før jul onsdag 19.desember. Om det blir noe juletrening vil det det annonseres på hjemmesida vår.
 
Mandag 7. og onsdag 9.januar, begge dager kl. 18.00, vil vi ha informasjonsmøter for nye medlemmer. Tirsdag 8.januar kl.17:30 vil være første trening for nybegynnere barn og torsdag 10.januar kl.18:30 for ungdom/ voksne. Første nybegynnertrening i Tai Chi vil være tirsdag 8.januar kl. 20:00, Minner om at du kan tjene noen kroner om du verver nye medlemmer til klubben vår!
 
Torsdag 24.januar kl. 17.30 - 18.30 vil vi avholde et medlemsmøte der vi ønsker at dere forteller oss hva dere forventer av klubben, hva vi kan bli bedre på, og hvilke ønsker dere har for framtida for klubben. Barnetreningen vil gå som normalt mens vi holder møtet i felleslokalene våre. Møtet vil være for foresatte og medlemmer, så møt opp og bli med og forme veien vår videre!
 
Minner til slutt om de kommende samlingene våre:
 
Åpen samling i Karate og Tai Chi 9-10.mars med Master Paolo Bolaffio 9.dan

PRØV OSS!

Kom i form på en spennende, lærerik og effektiv måte

 

Kontakt
close slider

    825Følgere
    21Følgere
    445Følgere
    568Følgere