Makotokai Karate & Tai Chi }
Velg en side
Oppsummering av samling med Fulvio Pascut & Michele Soldano 12-14. Februar 2016
Publisert: 15. februar 2016
Av: Pål Erik

Helgens samling ble en eneste stor suksess. Fulvio Pascut 7.dan og Sifu Michele Soldano 5.Chieh holder et meget høyt nivå både mht til kunnskap om ‘body mechanics’, instruksjon og utøvelse. Vi har tidligere sett de som assistenter til Sensei Paolo Bolaffio 9.dan, men de leverer utmerket på ‘egen hånd’.

Tema for helgens karatedel var rundt kontinuerlige sirkulære bevegelser som genererer enorm kraft mht til både slag og spark uten å anstrenge seg mer enn høyst nødvendig (Efficiency with less effort). Dette fikk vi praktisere i en rekke parøvelser.  3 timers økter gikk som en drøm og måten vi trente på var svært inspirerende og energiøkonomisk.

En lydhør forsamling med elever fra ulik Tai Chi bakgrunn fikk høre Sifu Michele fortelle og vise oss viktigheten av forbindelsen mellom kropp og sinn. Lørdag brukte Sifu en svamp for å forklare hvordan vi kan bevege oss, og viste tydelig hvor viktig det er å være helt fokusert på alle detaljer. Søndagen fikk vi prøve å bevege oss med et litt annet prinsipp til grunn, hvor kroppen beveget seg først, og armene kom etterpå. Både utøvelse av form og par-øvelser ble tatt i bruk for lære inn begge prinsippene. Ikke overraskende hadde de to prinsippene mye til felles. Sifu Michele var som alltid i strålende form i likhet med Sensei Fulvio, og det gode humøret smittet over på alle elevene. Vi har alle fått påfyll av ny kunnskap og inspirasjon til å trene på alt det nye.

Tusen hjertelig takk til Sensei Fulvio, Sifu Michele og til alle deltakerne!

Neste mulighet for å bli med på samling blir 1-3.april med sjæfen sjøl Sensei Paolo Bolaffio 9.Dan - les mer her

PRØV OSS!

Kom i form på en spennende, lærerik og effektiv måte

 

Kontakt
close slider

    825Følgere
    21Følgere
    445Følgere
    568Følgere