Makotokai Karate & Taiji }
Trondheim Karateklubb | Makotokai Karate & Taiji
I gode hender gjennom snart 50 år (1975-2024)

E-post: post@trondheimkarate.no, Mobil: +47 97611706

BLI MEDLEM!

Dette kan du kjøpe i klubben

Årets julegave?

Kom i klubben og prøv produktene torsdag 5.12, mandag 9.12 eller tirsdag 10.12!

Hoodie (hettegenser)

Flott Hoodie med broderte logoer Den kjøpes i klubben - bruk VIPPS for betaling. Alternativt kan kort benyttes ved henting For øyeblikket er vi tom, men vi bestiller nye Kan betales på Vipps!

T-skjorter

Flotte T-skjorter med logoer og coolt Makotokai motiv T-skjorter kjøpes i klubben - bruk VIPPS for betaling. Alternativt kan kort benyttes ved henting av drakten. Coole T-skjorter med klubblogo og makotokai logo. Kan betales på Vipps!

Beskyttelsesutstyr

Beskyttelsesutstur som vi bestilte for en tid tilbake har ankommet. Kan kjøpes i klubben på trening - ta med kort (vi tar ikke kontanter)

Makotokai gier til salgs

        Fantastisk behagelige Makotokai gier i elastisk bomull. Vi har fått inn nye gier - løp og kjøp!     Hvis du er interessert i en drakt, så registrer deg på skjemaet under - så vi har en idé om hvor mange vi skal bestille 🙂   Draktene kjøpes i klubben - bruk...

Flotte overtrekksdrakter til salgs

Benytt sjansen til å skaffe deg en overtrekksdrakt som du kan bruke på vei til/ fra trening, 17.mai, sommerleir, etc. Sikre deg et eksemplar før sommerleiren i Bohinj !

Diverse effekter

Klubbmerke bør være obligatorisk på alle gier - kjøp for kun 50,- pr. stk. Hvis du kjøper overtrekksdrakt, er det inkludert!
Kontakt
close slider

    825Følgere
    22Følgere
    445Følgere
    568Følgere