Navn Marc Dhainaut
Alder 48
Yrke  Siv.ing.
Verv i klubben Instruktør
Hvor lenge har du trent Karate/Tai chi? (Ta gjerne med historien dersom du har hatt pause og så begynt igjen) Jeg begynte på karate i Frankrike da jeg var 15 år gammel men sluttet 3 år senere pga studie. Jeg tok opp karate for en liten stund igjen som 30 åring (Shotokan og Kyokushinkai) før det ble en ny lang pause (ca 10 år). Fra 2009 derimot har jeg trent regelmessig og med et langsiktig perspektiv.
Hvordan ble du kjent med Trondheim Karateklubb? Jeg ønsket å trene karate igjen og da jeg søkte på klubber i Trondheim fant jeg Trondheim Karateklubb.
Hvilke ambisjoner og framtidsutsikter har du med din trening i Trondheim Karateklubb? Jeg ønsker å fortsette å utvikle meg i karate og spesielt innen Makotokai stilart. Jeg har i tillegg begynt med instruktør undervisning i år og finner det kjempespennende å lære bort det man har selv lært. Jeg kan tenke meg å utvikle meg i den retning også.
Dersom du skal overtale en venn til å bli med å trene hos oss, hvordan vil du reklamere for klubben? Først ville jeg fremme kvalitet på hovedinstruktørene. Høyt teknisk nivå og veldig gode pedagoger. Jeg ville også promotere karate stilarten vi trener på: Makotokai. Vi oppdager stadig noe nytt som gjør vår karate mer effektiv og mer riktig for kroppen. Til slutt og ikke minst, vil jeg fremme den gode stemningen det er i klubben. Dette er en veldig inkluderende klubb.
Hva liker du best med klubben? Trene karate, med kompetente instruktør i et trivelig miljø.
Trener du noe annet ved siden av klubbtreningen? Jeg trener hovedsakelig karate, men i perioder også svømming.
Ordet er fritt Karate har blitt en viktig del av min hverdag. Makotokai og Tai Chi åpner for uendelig utviklingsmuligheter. Vi har flere ganger per år inspirerende samlinger med Makotokai grunnlegger som åpner opp for nye teknikker og stilarter.

Andre profiler

Tidslinje

2017
31/08/2017
14/06/2017

Sommerprofilen 2017 – Aurora Bolme

  • Begynn på karate fordi vi har dyktige trenere og det er veldig gøy. Hvis du er sur før du drar på trening kan jeg garantere at når du kommer til bake har du glemt grunnen til at du var sur.
  • Begynn på karate fordi det er gøy og du lærer mye kule ting
..Read more

01/04/2017

Månedens profil april 2017 – Nikolai Rushfeldt

  • Jeg ønsker å lære selvforsvar og bli sterk i kroppen. Jeg trener mot svart, men må først få brunt med 2 og så 3 streker.
  • Det er veldig hyggelige medlemmer og mye humor. Trenger ikke være redd for å spørre om du ikke forstår noe.
..Read more

03/03/2017

Månedens profil mars 2017 – Christina Hanebo

  • Det er kjempebra og artig trening!
  • Det er supersosialt og alle i klubben er skikkelig greie!
  • Det er en av få klubber som trener stilarten Makotokai som jeg synes er en artig stilart.
  • Det er morsomt å trene hos dere for vi lærer mye nytt hele tiden. Trenerne er fantastiske både når det kommer til å lære bort, kunnskap om stilarten og de har en god dose humor!
  • Det er viktig og kunne flire litt på trening! 🙂
..Read more

01/02/2017

Månedens profil februar 2017 Vigdis Lien

I min framtid i klubben håper jeg på å bli bedre i både Karate og Tai Chi slik at jeg kan hjelpe andre å bli glad i kampsport."Bli med å tren i vår flotte klubb. Vi har et godt sosialt og inkluderende miljø hvor du får hjelp og veiledning med et smil."..Read more

01/01/2017

Månedens profil januar 2017 Hans Smulders

Har trent Tai Chi i 2 år. Begynte etter en helgsamling og Tai Chi traff meg rett i hjertet.Det er flere ting jeg liker med klubben. Klubben har dyktige instruktører og en inkluderende , sosial profil. Seriøs trening med rom for det uhøytidelige!..Read more

2016
01/12/2016

Månedens profil desember 2016 Vilde Holmqvist

Trondheim karateklubb har et godt treningsmiljø og gode trenere. Du kan trene karate, tai chi eller begge deler. Begynn på karate, det er lærerikt og veldig gøy!..Read more

01/11/2016

Månedens profil november 2016 Marc Dhainaut

Først ville jeg fremme kvalitet på hovedinstruktørene. Høyt teknisk nivå og veldig gode pedagoger. Jeg ville også promotere karate stilarten vi trener på: Makotokai. Vi oppdager stadig noe nytt som gjør vår karate mer effektiv og mer riktig for kroppen. Til slutt og ikke minst, vil jeg fremme den gode stemningen det er i klubben. Dette er en veldig inkluderende klubb .Makotokai og Tai Chi åpner for uendelig utviklingsmuligheter. Vi har flere ganger per år inspirerende samlinger med Makotokai grunnlegger som åpner opp for nye teknikker og stilarter...Read more

01/10/2016

Månedens profil oktober 2016 Selma Stokholm

Jeg er glad i å trene karate, spesielt nå som vi har byttet til Makotokai. Makotokai passer bedre for meg enn det Shotokan gjorde, og det er noe jeg ønsker å holde på med så lenge jeg kan...Read more

01/09/2016

Månedens profil september 2016 Stian Tronvold

Jeg liker godt å trene karate fordi det er mange hyggelige treningskamerater og trenere. Vi har flere samlinger hvert år, og da får vi også bli kjent med andre utøvere fra andre steder i Norge. Det er også mange treningsmuligheter hver dag, til og med på lørdager...Read more

01/08/2016

Månedens profil august 2016 Svanhild Sunde

Et annerledes treningssted, med et helt spesielt faglig og sosialt miljø. Det er Trondheim Karateklubb Etter mange år i utlandet var det menneskene og det sosiale miljøet som fikk meg tilbake i klubben. Idag skiller klubben seg ut med et svært høy kompetanse, både på kampsport men også på trening generelt. Evnen til å tenke nytt og til å søke læring utenfor oppgåtte stier er noen av de beste egenskapene ved klubbens mest erfarne instruktører...Read more

01/07/2016

Månedens profil for Juli 2016 Kenneth Laugen

Etter å ha vært innom andre former for kampsport var jeg i tvil om hvor jeg skulle ta opp tråden hen, jeg ble introdusert for Makotokai og har ikke angret en dag. Fokuset på å skyve egoet til side, og vokse i takt med lærdom og våre medstudenter vil jeg betegne som eksepsjonelt og det gjør treningene til underholdende, inspirerende og motiverende opplevelser...Read more

01/06/2016

Månedens profil for Juni 2016 Faris Issa

Jeg liker stilarten vi trener og kamptreningene. Medlemmer i klubben er veldig hyggelig og hjelper hverandre...Read more

01/05/2016

Månedens profil mai 2016 Silje Marie Dalsaune

Det er kjempegøy å trene karate i Trondheim Karateklubb. Det er snille og flinke trenere og hyggelige medlemmer...Read more

01/04/2016

Månedens profil april 2016 Ragnhild Østbye

Jeg ville trekke fram det gode miljøet blant medlemmene og trenerne, svært inspirerende og allsidig trening for kropp og sinn, styrking av selvtillit når det gjelder å kunne forsvare seg eller håndtere uforutsette ting er tre vesentlige faktorer...Read more

01/03/2016

Månedens profil mars 2016 Knut Selliseth

Jeg er imponert over Makotokai, både som stilart og over instruktørene klubben henter til samlinger. Stilarten er moderne og gjennomtenkt og henter det beste fra mange kampformer. I tillegg føles treningen bra for kroppen sammenlignet med ting jeg har trent før...Read more

01/02/2016

Månedens profil februar 2016 Thor Egil Naas

Svært givende trening som hjelper til med å holde min rygg bra. Har gammelt brudd i rygg som blir smertefullt uten trening. Jeg har trent flere typer kampsport og mener at Makotokai inneholder det beste fra alle. Det er en moderne kampsport som er et topp alternativ til Boksing, Kickboksing, MMA, og Muai Thai. Jeg er meget imponert over at vi blir oppfordret til å spørre hvorfor!! Og at vi får gode fornuftige svar...Read more