Makotokai Karate & Tai Chi }
Velg en side
Makotokai Wheelchair System
Publisert: 6. mars 2017
Av: Pål Erik

Siv Jorunn har vært i Italia i en måned, og har to uker igjen før hun returnerer tilbake til Trondheim med ny kunnskap om egne ferdigheter som forhåpentligvis kan komme til nytte for klubben. Årsaken til at Siv Jorunn er i Padua for å trene med Jin Dojo og Master Riccardo Savino er et prosjekt som skal formalisere en egen Makotokai Karate for rullestolbrukere. Dette prosjektet er bare i startfasen, da seks uker er på langt nær nok for å lage et eget program med kihon, kata og kumite for hjulbeinte deltakere.

Denne uka har Master Riccardo og Siv Jorunn vært i Trieste sammen med Master Bolaffio. I den forbindelse ble det gjort opptak av to kata med forklaringer. Forhåpentligvis vil disse komme ut på Makotokai.com etter hvert. Dette møtet gav en bekreftelse på at den treningen som Master Riccardo og Siv Jorunn har lagt ned så langt er godkjent som en start på noe som vil bli et godt program. Deltakerne benyttet anledningen til å trene med Honbu Dojo og Master Bolaffio. Treningen ble lagt opp rundt kihon og kata for første del av Makotokai Wheelchair karate. Kjempeartig og ærefullt!

De siste to ukene vil det være fokus på å gjøre Siv Jorunn til en bedre utøver framfor å gå videre i programmet. Det er lagt framtidsplaner som vil kreve en stor innsats og fokus for at målet skal kunne nås… to be continued…

Master Riccardo og Siv Jorunn

Du kan følge prosjektet på Facebook - Wheelchair Self Defense

 

 

 

 

 

 

PRØV OSS!

Kom i form på en spennende, lærerik og effektiv måte

 

Kontakt
close slider

    825Følgere
    21Følgere
    445Følgere
    568Følgere