Makotokai Karate & Tai Chi }
Velg en side

UTENLANDSKE INSTRUKTØRER

Vi har gjennom klubbens snart 50-årige historie, benyttet en rekke utenlandske instruktører. Tidligere var vi mer bundet av hvem vi kunne invitere ut i fra internasjonal stilartstilknytning. Nå trener vi Makotokai og benytter Paolo Bolaffio 9.dan som vår hovedinstruktør.

Sensei Paolo Bolaffio 9.dan -  Vår Italienske hovedinstruktør, bosatt i Trieste i Italia
Sensei Paolo Bolaffio 9.dan instruerte første gang i Trondheim i April 2013. Han er også hovedinstruktør på den faste Gran Canaria leiren i mai hvert år. Det er sjelden en instruktør får så gode tilbakemeldinger som Bolaffio sensei. Han er i en helt egen divisjon, men med en ydmykhet som du skal lete lenge etter. Et særtegn på hans instruktørstil, er å bruke mye humor. Dette er en instruktør som har et meget bredt spekter å spille på (KarateTai Chi ChuanQI GONGPa Kwa ChangPing CiTicao Gong). Han har trent under en kinesisk stormester i 28 år og har tilegnet seg kunnskap som få om noen andre vestlige instruktører har gjort.
From Wikipedia, the free encyclopedia:«Makoto (まこと, マコト?) is a unisex Japanese given name although it is more commonly used by males.As a noun, Makoto means «sincerity» (誠) or «truth» (真).»Hva er Makotokai Karate-Do?

Les mer om Paolo Bolaffio på Makotokai.com

Egen kanal på Youtube

Facebooksiden til Paolo Bolaffio


 

Sensei Fulvio Pascut 7.dan -  Elev av Paolo Bolaffio og høyest gradert i Makotokaisystemet, bosatt i Trieste i Italia
Sensei Fulvi Pascut 7.dan var i Trondheim første gang i April 2013. I februar 2020 instruerte han sammen med Ricardo Savino.

Han trener alle disipliner (KarateTai Chi ChuanQI GONGPa Kwa ChangPing CiTicao Gongog regnes som toppeleven til Paolo Bolaffio. På samme måte som mesteren selv er Fulvio også fri for ego og en utrolig bra instruktør som kan sin budo

Facebooksiden til Fulvio


PRØV OSS!

Kom i form på en spennende, lærerik og effektiv måte

 

Kontakt
close slider

    825Følgere
    21Følgere
    445Følgere
    568Følgere