UTENLANDSKE INSTRUKTØRER

Vi har gjennom klubbens snart 50-årige historie, benyttet en rekke utenlandske instruktører. Tidligere var vi mer bundet av hvem vi kunne invitere ut i fra internasjonal stilartstilknytning. Nå trener vi Makotokai og benytter Paolo Bolaffio 9.dan som vår hovedinstruktør.

Sensei Paolo Bolaffio 9.dan -  Vår Italienske hovedinstruktør, bosatt i Trieste i Italia
Sensei Paolo Bolaffio 9.dan instruerte første gang i Trondheim i April 2013. Han er også hovedinstruktør på den faste Gran Canaria leiren i mai hvert år. Det er sjelden en instruktør får så gode tilbakemeldinger som Bolaffio sensei. Han er i en helt egen divisjon, men med en ydmykhet som du skal lete lenge etter. Et særtegn på hans instruktørstil, er å bruke mye humor. Dette er en instruktør som har et meget bredt spekter å spille på (KarateTai Chi ChuanQI GONGPa Kwa ChangPing CiTicao Gong). Han har trent under en kinesisk stormester i 28 år og har tilegnet seg kunnskap som få om noen andre vestlige instruktører har gjort.
From Wikipedia, the free encyclopedia:“Makoto (まこと, マコト?) is a unisex Japanese given name although it is more commonly used by males.As a noun, Makoto means “sincerity” (誠) or “truth” (真).”Hva er Makotokai Karate-Do?

Les mer om Paolo Bolaffio på Makotokai.com

Egen kanal på Youtube

Facebooksiden til Paolo Bolaffio


 

Sensei Fulvio Pascut 7.dan -  Elev av Paolo Bolaffio og høyest gradert i Makotokaisystemet, bosatt i Trieste i Italia
Sensei Fulvi Pascut 7.dan var i Trondheim første gang i April 2013. I februar 2016 instruerte han sammen med Michele Soldano for første gang i Trondheim uten Paolo Bolaffio.

Han trener alle disipliner (KarateTai Chi ChuanQI GONGPa Kwa ChangPing CiTicao Gongog regnes som toppeleven til Paolo Bolaffio. På samme måte som mesteren selv er Fulvio også fri for ego og en utrolig bra instruktør som kan sin budo

Facebooksiden til Fulvio


Sifu Michele Soldano 5.Chieh -  Elev av Paolo Bolaffio og er sammen med Fulvio Pascut hans to nærmeste medarbeidere
Sensei Michele Soldano var i Trondheim første gang i April 2013. I februar 2016 instruerte han sammen med Fulvio Pascut for første gang i Trondheim uten Paolo Bolaffio.

Michele er tidligere politi og har vært ‘aktiv på gaten’ i bl.a Napoli. Han trente Tai Chi lenge før han møtte Paolo Bolaffio, men etter første møte ‘konverte’ han og ble elev av Paolo Bolaffio.

Han trener alle disipliner (KarateTai Chi ChuanQI GONGPa Kwa ChangPing CiTicao Gong). På samme måte som mesteren selv er Michele også fri for ego og en utrolig bra instruktør som kan sin budo.


 

Paolo Bolaffio er en instruktør som du knapt finner maken til. Han har en enorm kunnskap om kampsport som imponerer uansett hvor han kommer. Han har et bredt spekter av kompetanse: (KarateTai Chi ChuanQI GONGPa Kwa ChangPing CiTicao Gong)
Benytt sjansen til å trene med denne kapasiteten uansett hvilken gren du trener.