Makotokai Karate & Tai Chi

Trondheim Karateklubb mottok i juli 2017 midler fra ExtraStiftelsen (www.extrastiftelsen.no) til prosjektet #hjulbeintkampsport. Prosjektet sluttføres i juni i 2018, og har vært et samarbeid med Kampsportforbundet (www.kampsport.no) og kampsportutøvere fra grener som Makotokai Karate, Taekwondo, Aikido og Jujutsu, som alle har delt sine erfaringer og kunnskaper for at prosjektet skulle komme i mål.

Et av formålene med prosjektet har vært å rekruttere rullestolbrukere inn i kampsporten gjennom å introdusere dem for selvforsvar i rullestol. Vi er stolte over å presentere et av produktene av prosjektet som sammen med Helmet Film & Visual Effects (http://www.helmet.no/)  er ”Veien til selvtillit” – vår rekrutteringsvideo for å vise at kampsport er så mye mer enn slag og spark. Vi håper du liker den og finner den inspirerende til din vei mot et godt liv som kampsportutøver. OSU!

Siv Jorunn er en av våre medlemmer som ikke ser på sitt handicap som noe hinder for å drive med kampsport. Hun er en tøff utøver som vi er stolte av

Vi fikk inkluderingsprisen på idrettsgallaen i 2013 for vårt inkluderende miljø

PRØV OSS!

Kom i form på en spennende, lærerik og effektiv måte