Helgesamlinger i klubben

Åpen samling m/Sensei Fulvio Pascut & Sifu Michele Soldano

Åpen samling m/Sensei Fulvio Pascut & Sifu Michele Soldano

2.-4.febrar 2018 blir det igjen samling med SENSEI Fulvio Pascut 7.DAN og SIFU Michele Soldano 5.CHIEH. Siste gang de var her var i februar 2017. Da var det høy stemning i dojoen. Disse gutta leverer hver gang.

Benytt sjansen til å trene med de to nærmeste assistentene til Paolo Bolaffio 9.dan. For de som skal opp til høyere grader (brunt og sort), er samlingen obligatorisk.

Link til påmelding

Link til programmet for helgen

 

Fantastisk stemning på Paolo Bolaffios 10 besøk

Fantastisk stemning på Paolo Bolaffios 10 besøk

Nesten 70 personer deltok på helgens samling med Paolo Bolaffio. Det var hans 10 besøk i Trondheim (første gang i april 2013) og kanskje hans aller beste seminar. Han var i storform og hadde deltakernes fulle oppmerksomhet gjennom hele helgen (15 timer).

Under fredagens 3 timer lange Neijia økt, var det kampkunsten Xing Yi og unnvikelse med motangrep som var tema.

Under karateøktene ble det fokusert på bruk av hele kroppen i alle type teknikker med spesiell fokus på ‘Power before power’ (bruk av roots og waves). Balansepunkt i sparkteknikker var også tema – nyttig repetisjon for noen og nytt for andre.

For de som før helgen fortsatt ikke trodde at Tai Chi var en ‘Martial Art’ fikk helt klart endret sitt syn på det. Utrolig morsomme og krevende parøvelser hvor fokus på destabilisering av balanse var tema.

Neste sjanse for å trene med denne kapasiteten blir 16-16.mars 2018, men allerede 2-4.februar kommer hans to fremste elever Fulvi, Pascut og Michele Soldano og holder samling. Påmelding til denne åpnes snart.

 

Samling med Sensei Paolo Bolaffio 9.dan (31.mars-2.april)

Samling med Sensei Paolo Bolaffio 9.dan (31.mars-2.april)

Paolo Bolaffio 9.DAN kommer igjen til Trondheim og Norge. Han var i Trondheim første gang i april 2013. Har du ikke fått anledning til å trene med denne kapasiteten tidligere bør du benytte sjansen nå!
Spørsmålet som han er mest glad i å få er: WHY?
Innenfor mange kampsporter er svaret veldig ofte tradisjon/ det har alltid vært slik. Er du fornøyd med det? Her får du svar som holder mål!! Gled dere til en samling som vil være annerledes enn det dere har sett og gjort før, men som utvilsomt vil være av stor inspirasjon uansett kampsport du bedriver.

NB! Hvis du ikke rakk å melde deg på forhånd, kan du bare møte opp på trening og gjøre opp der (ta med kort)

Treningstider/plakat

Påmelding

Her er noen smakebiter fra mesteren selv:

Paolo Bolaffio on 31. januar 2017

Paolo Bolaffio on 14. februar 2017

Paolo Bolaffio on 20. februar 2017

Vellykket treningshelg med besøk fra Strand

Vellykket treningshelg med besøk fra Strand

Rune Nilssen var ansvarlig for helgens vellykkede samling. Edda, Nora og Ammy Bolme hadde tatt turen oppover fra Strand Karateklubb for å få litt påfyll opp mot gradering til sommeren. Sammen med noen av klubbens yngre utøvere ble det gjennomgått både Sun & Moon, kampteknikker og kataer. Spesielt imponerende var jentenes evne til å lære kataen Hachidan (nr 8) på lørdag. Samlingen ble såpass vellykket at vi ble enige om å gjenta dette.

🙂 Pål Erik (assistent på lørdag)

Makotokaisamling 10-12.feb 2017 med Fulvio Pascut 7.dan og Michele Soldano 5.chieh

Makotokaisamling 10-12.feb 2017 med Fulvio Pascut 7.dan og Michele Soldano 5.chieh

De er de to nærmeste assistentene til Paolo Bolaffio 9.dan og har gjennom mange års trening med mesteren selv opparbeidet en enorm kunnskap innen ulike kampkunster. Gled dere til en samling med to svært kompetente instruktører! Det blir samme opplegg som tidligere med karate på formiddagen og Tai Chi på ettermiddagen.

Video fra samlingen i februar 2016:

Antall påmeldte til nå (10.02 09:00)

Fantastisk samling med Paolo Bolaffio 9.dan

Fantastisk samling med Paolo Bolaffio 9.dan

 1. Det ble nok en gang en fantastisk gjennomført samling med Paolo Bolaffio 9.dan. Det ble ny deltakerrekord med over 70 som stilte enten på Tai Chi, kun karate eller begge deler.

  Trondheim Karateklubb vil takke deltakere fra:

 • Strand Karateklubb
 • Sauda Makotokai Karateklubb
 • Trondheim TaeKwon-Do klubb
 • Trondheim Ju Jitsu klubb
 • Oslo Kampsportklubb
 • Henrik fra Danmark
 • Grethe fra Østlandet
 • og selvfølgelig alle fra Trondheim Karateklubb

Neste helgesamling hvor du får anledning til å trene Makotokai Karate og Tai Chi blir 10-12.februar 2017 med

Sensei Fulvio Pascut 7.dan og Michele Soldano 5.Chieh

Pål Erik Hansen

Hovedinstruktør

Oppsummering av samlingen med Paolo Bolaffio 9.dan og Fulvio Pascut 7.dan 1-3.april 2016

Oppsummering av samlingen med Paolo Bolaffio 9.dan og Fulvio Pascut 7.dan 1-3.april 2016

Denne gangen kom også Diego Ferri fra Shin Etai sammen med instruktørene.

Det var over 60 fornøyde deltakere på samlingen denne gangen . Vi hadde besøk fra Strand, Ås, Trondheim Ju-Jitsu og Trondheim TaeKwon-Do klubb.

Samlingen startet med 3 timer Neijia (inner Martial Art) på fredag og fortsatte med to økter á tre timer på både lørdag og søndag.

Under er en oppsummering fra samlingen 5:24 minutter.

På vår passordbeskyttede side er det lagt ut en total video på 41:17 minutter. Den finner du her

Samling med Paolo Bolaffio 9.dan og Fulvio Pascut 7.dan 1-3.april 2016

Samling med Paolo Bolaffio 9.dan og Fulvio Pascut 7.dan 1-3.april 2016

Det blir en ny mulighet for å trene med Paolo Bolaffio og Fulvio Pascut 1-3.april 2016. På samlingen vil det bli instruert i Tai Chi og Makotokai karate. Makotokai karate er utviklet med bakgrunn fra kinesisk kampkunst med basis i ”waves and rooting”. Her er elementer fra Muai Tai, Xin Yi, Tai Chi, Boksing og Karate. Utøvere fra hvilken som helst annen kampsport vil ha utbytte av dette! Gled dere til en nok en lærerik samling som vil være med på og åpne opp for at det finnes flere veier til toppen av fjellet

Video fra samlingen i april 2015:

Paolo Bolaffio (intro):

Mellomila 34, 7018 Trondheim, Norge

Her er en link til en video fra hans besøk i Ungarn høsten 2015:

Makotokai Hungary 2015Thanks very much to Attila Fodor for the perfect organization of the Makotokai Hungary seminar. Great spirit over there guys, you’ve all been great!OSU…

Posted by Paolo Bolaffio on 8. oktober 2015

Oppsummering av samling med Fulvio Pascut & Michele Soldano 12-14. Februar 2016

Oppsummering av samling med Fulvio Pascut & Michele Soldano 12-14. Februar 2016

Helgens samling ble en eneste stor suksess. Fulvio Pascut 7.dan og Sifu Michele Soldano 5.Chieh holder et meget høyt nivå både mht til kunnskap om ‘body mechanics’, instruksjon og utøvelse. Vi har tidligere sett de som assistenter til Sensei Paolo Bolaffio 9.dan, men de leverer utmerket på ‘egen hånd’.

Tema for helgens karatedel var rundt kontinuerlige sirkulære bevegelser som genererer enorm kraft mht til både slag og spark uten å anstrenge seg mer enn høyst nødvendig (Efficiency with less effort). Dette fikk vi praktisere i en rekke parøvelser.  3 timers økter gikk som en drøm og måten vi trente på var svært inspirerende og energiøkonomisk.

En lydhør forsamling med elever fra ulik Tai Chi bakgrunn fikk høre Sifu Michele fortelle og vise oss viktigheten av forbindelsen mellom kropp og sinn. Lørdag brukte Sifu en svamp for å forklare hvordan vi kan bevege oss, og viste tydelig hvor viktig det er å være helt fokusert på alle detaljer. Søndagen fikk vi prøve å bevege oss med et litt annet prinsipp til grunn, hvor kroppen beveget seg først, og armene kom etterpå. Både utøvelse av form og par-øvelser ble tatt i bruk for lære inn begge prinsippene. Ikke overraskende hadde de to prinsippene mye til felles. Sifu Michele var som alltid i strålende form i likhet med Sensei Fulvio, og det gode humøret smittet over på alle elevene. Vi har alle fått påfyll av ny kunnskap og inspirasjon til å trene på alt det nye.

Tusen hjertelig takk til Sensei Fulvio, Sifu Michele og til alle deltakerne!

Neste mulighet for å bli med på samling blir 1-3.april med sjæfen sjøl Sensei Paolo Bolaffio 9.Dan – les mer her